Врчак - Како да побегнам од се...

Врчак - Како да побегнам од се... Singer: Врчак
Title: Како да побегнам од се...
Label: Avalon Produkcija ‎– Avalon 002
Type: Cassette, Album
Country: Macedonia
Date of released: 1999
Category: Hip Hop, Pop
Style: Europop
MP3 RAR album: 1260 mb
FLAC RAR album: 1486 mb
Album rating: 4.4
Available format: MP3 FLAC XM VOC MMF WMA MP2 MOD ASF
Genre: Hip hop, Pop

Tracklist

A1 Како да побегнам од се... (Интро)
A2 Манастирски Сон
A3 Пред да заспијам
A4 За пари
A5 5 до 2
A6 Чудна Ноќ
Б1 Дали да ти кажам
Б2 Ван Дам
Б3 Лудувам
Б4 Сликите Стари
Б5 За сите што изгубиле некој... (Интро)
Б6 И повторно сам

Other versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
Avalon 002 Vrčak* Kako Da Pobegnam Od Sѐ... ‎(CD, Album) Avalon Produkcija Avalon 002 Macedonia 1999
Free download Врчак - Како да побегнам од се...